Szadista csáplényt találtak az Élet űrhajósai

2017.03.09. 09:51

Új, hosszabb részlet jött ki Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds és Rebecca Ferguson sci-fijéből, az Életből. Most jobban megnézhetjük magunknak azt a lényt, aki megkeseríti az űrhajósok életét. A sztori szerint Rynoldsék egy Mars expedíción vesznek részt, és találnak valamit, amiről kiderül, hogy él. Aztán az is, hogy nem egyszerűen él, hanem növekszik, fejlődik. És, ahogy az ilyen filmekben lenni szokott, a lény később az emberek ellen fordul.

Az eddigi előzetesekben nem látszott jól, hogy pontosan mivel is van dolguk az űrhajósoknak, de a legfrissebb, viszonylag hosszabb részletben már alaposan megnézhetjük a lényt. Ránézésre nem tűnik különösebben ijesztőnek, de amit Ariyon Bakare kezével művel, az már elég félelmetes.

Life (2017) Extended Sneak Peek

Az Élet rendezője Daniel Espinosa, aki a jól induló, de aztán teljesen széteső A 44. gyermeket is rendezte, reméljük, hogy ez most jobban sikerül. A film március 24-től látható a magyar mozikban.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás