Továbbra is rejtélyes A galaxis őrzői 2

2017.03.24. 07:08 Módosítva: 2017.03.24. 07:08

Először az Indexen lehet megnézni A galaxis őrzői 2 legújabb, magyarul beszélő előzetesét. A kétperces trailerben megcsodálhatjuk az összes szereplőt, kiderül, hogy Zoe Saldana karaktere, Gamora már nem kardokkal, hanem gépfegyverrel harcol. Ennél sokkal több viszont továbbra sem derül ki.

James Gunn A galaxis őrzői 2014-es első és 2017 májusára várható második részének rendezője korábban már elmondta, hogy megállapodtak abban, hogy a lehető legkevesebbet árulják el a történetről a premier előtt. Ennek megfelelően szinte semmi újdonság nincs ebben az előzetesben sem, csak látjuk harcolni a csapatot, és a végén feltűnik  Peter Quill régen eltűnt apja, akit Kurt Russel játszik. (Russell egyébként Egót, az élő, beszélő, arccal rendelkező bolygót alakítja a filmben, aki az egyik központi főgonosza a Marvel-képregények kozmikus történetszálainak. És egyben ő Quill apja is ugye, tiszta sor.)

A galaxis őrzői vol. 2. (2017) magyar nyelvű előzetes

Az első A galaxis őrzői a Marvel stúdió legsikeresebb nem-folytatása volt 2014-ben, úgyhogy a második részt hatalmas várakozás előzi meg. Az első rész 170 millió dollárből készült, és elképesztően sokat, több mint 773 millió dollárt kerestek vele.

A magyar premier május 4-én lesz, ez pedig a film hivatalos plakátja.

A Galaxis Orzoi vol2 B1 main 12E nagy

Ne maradjon le semmiről!