Halálosan cuki A galaxis őrzői 2. új előzetese

2016.12.05. 09:58

Röviddel a már magyarul is megnézhető teaser után kijött egy vadonatúj előzetes is A galaxis őrzői második részéhez, minden eddiginél több Baby Groottal.

"A galaxis őrzői esetében az emberek minden egyes képkockát végignéznek, hogy rájöjjenek, miről fog szólni a film. Sokat beszéltünk arról, mennyit áruljunk el a történetről. Arra jutottunk, hogy ne túl sokat" - mondta pár napja James Gunn, a Marvel egyik váratlan sikere, A galaxis őrzői 2014-es első és 2017 májusára várható második részének rendezője.

És a stáb be is tartja az ígéretét. Hiába hosszabb az új előzetes két percnél is, hiába van tele új képekkel, gyakorlatilag az ég adta világon semmi nem derül ki a sztoriról, csak pár minden kontextus nélküli akciójelenet van benne, és egy rejtélyes, hihetetlen pusztításra képes bomba, amit az előző rész végén született, egyelőre eléggé csökkent szellemi képességű facsemetének, Baby Grootnak kéne kezelnie.

A galaxis őrzői vol. 2. (2017) előzetes #2

Az első A galaxis őrzői a Marvel stúdió legsikeresebb nem-folytatása volt 2014-ben, úgyhogy a folytatást már nagy várakozás előzi meg. Ha a sztoriról nem is lehet sokat tudni, azt már korábban elárulták, hogy szerepelni fog benne Kurt Russel is a főszereplő apjaként, A nagy Gatsbyből megismert Elizabeth Debicki az egyik főgonosz lesz, Nebula és Yondu pedig a csapat tagjai lesznek. Korábban pedig arról is mentek találgatások, vajon mennyire lesz az első rész végén magát feláldozó Groot karakterének "folytatása" Baby Groot, inkább egy új szereplő lesz-e, vagy a korábbi Groot kisebb kiadásban. Az előzetes alapján igazából még mindig lehetséges mindkét verzió, úgyhogy tulajdonképpen még mindig nem lettünk sokkal okosabbak semmilyen téren sem.

Ne maradjon le semmiről!