Egy plakát és egy teaser is érkezett A galaxis őrzői 2-höz

2016.10.19. 19:18

A jövő májusban érkező Marvel szuperhősfilm plakátján az alig látható Baby Groot vitte el a show-t, akárcsak az egy órával később érkezett első előzetesben.

guardians-of-the-galaxy-vol-2-poster

Tegnap már írtunk róla, hogy visszatér az első rész legnépszerűbb szereplője, aki ugyan feláldozta magát a film végén, de bébifácskaként újra kinőtt egy cserépből, és most a plakátot jól meg kell nézni hozzá, hogy megtaláljuk ugyan, de ott van. (Igen, Pratt lábánál keresse, aki nem találja.) Ehhez hasonlóan a teaserben is nyúlfarknyi, ám annál fontosabb szerep jut neki.

Csaknem minden fontos további szereplő is látható a plakáton, azaz Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker és Karen Gillan is, nem beszélve a Bradley Cooper szinkronizálta mosómedvéről, Mordályról (Rocket). Egyedül Mantist (Pom Klementieff) hiányolták a rajongók, de James Gunn rendező szerint ez csak az első teaser poszter, a többin majd ő is feltűnik.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) Sneak Peek

Az előzetesben pedig természetesen újra szól a Hooked on a Feeling, valamint feltűnik Pratt, Saldana, Rooker és Bautista is, nem is beszélve Mordályról, és a már említett Grootról a legvégén.

Ne maradjon le semmiről!