Eldorádót rejtegetik a föld alatt Afrikában

2017.06.13. 07:16

A Fekete Párduc első előzetese tele van őrülten látványos helyszínekkel és egy sok-sok sztárral, Chadwick Bosemantől Martin Freemanig.

Miután Boseman már bemutatkozott Fekete Párducként az Amerika kapitány: Polgárháborúban, magától értetődően ő alakítja a fekete Marvel-szuperhőst az új filmben is. De Boseman mellett sok más, felkapott fekete színész is szerepet kap a filmben, mely a filmtörténelem első százmilliós blockbustere lehet, amit kifejezetten fekete színészekre szabhat egy fekete rendező, Ryan Coogler.

A most kikerült első előzetesben két fehér színész (Freeman és Andy Serkis) látható csak, de tőlük tudjuk meg, hogy létezik Afrikában egy Wakanda nevű ország, amely csak látszatra egy szegény, harmadik világbeli nyomortanya, hiszen mindez csak álca, és valójában egy mesebeli gazdagságú, fejlett technológiájú ország rejtőzik a föld alatt.

Ennek a királya T'Challa, aki valójában a Fekete Párduc maga, és akinek meg kell védenie  a hódítóktól  Wakandát és az egész világot is. A látványos helyszíneken olyan színészek bukkannak még fel az említetteken kívül, mint Forest Whitaker, Lupita Nyong'o, Michael B. Jordan, Daniel Kaluuya és Danai Gurira. 

A film bemutatója 2018 februárjában várható.

Ne maradjon le semmiről!