Külön filmet kap a Jégvarázs hóembere

2017.06.14. 13:11

Elképesztően sikeres volt a Disney 2013-as animációja, a Jégvarázs. 150 millió dollárból készült, és közel 1,3 milliárd dollárt kerestek vele. Természetesen jön a folytatás, de csak 2019-ben, és az érdeklődést addig is fenn kell tartani valahogy. Ezért idén karácsonykor kijön egy kisfilm, amiben a Jégvarázs egyik legnépszerűbb karaktere, Olaf, a hóember lesz a főszereplő.

A most kijött trailer szerint a 21 perces kisfilmben Olaf a különböző karácsonyi szokások, hagyományok nyomába ered. Így akar segíteni a Jégvarázs főszereplőinek, Elzának és Annának, hogy kialakíthassák a a saját szokásaikat. De hogy ne maradjunk akció nélkül, véletlenül felgyújt egy szánt is.

Az Olaf's Frozen Adventure című kisfilmet a tervek szerint a Disney és a Pixar új egész estés animációs filmje, a Coco előtt fogják vetíteni. A Coco egyébként egy kisfiú, Miguel története, aki egyszer csak véletlenül a túlvilágon találja magát, ahol találkozik halott rokonaival. Az első ijedtség után kiderül, hogy a halottak mind jó fejek, és próbálnak segíteni a fiúnak, hogy visszajusson az élők világába, amiből különböző vicces kalandok keverednek.

A Coco idén november végén, a Jégvarázs 2 pedig 2019. novemberének végén kerül a mozikba.

Ne maradjon le semmiről!