Jöhet a Pappa Pia 2

DSC 4622
2017.09.07. 08:44

Ahogy az Index megjósolta, tényleg folytatás készülhet a Pappa Piához. "Valóban tervezzük a Pappa Pia 2-t. Még nagyon kezdeti szakaszban járunk, például nem tudjuk, hogy a mostani sztorit folytatjuk-e, és azt sem, hogy Csupó Gábor lesz-e ismét a rendező" – nyilatkozott a Borsnak Tőzsér Attila producer. A magyar musicalt eddig több mint 160 ezren látták.

A kritikusok egyöntetűen utálták, mi például azt írtuk róla, hogy "a Pappa Piára nyilván olyanok fognak beülni, akik egy nyári limonádéra vágynak happy enddel és nosztalgiazenével. Meg Stohl Andrással. De a Pappa Pia olyan, mint a címe: a legaljának is a legalja. Mindenből a legegyszerűbbet, a legsablonosabbat, a leggagyibbat adja, és ennyiben olyan, mintha Tibi atya rendezte volna".

Az első rész elkészültét nem mellékesen egymilliárd forinttal támogatta a filmalap. A Bors rákérdezett, hogy a második rész is kap-e támogatást. "A Filmalap számára öröm, hogy egy újabb magyar film megtalálta a közönségét. A folytatás tervével az alkotók még nem jelentkeztek, ha majd be­érkezik a pályázat, akkor a többihez hasonlóan elbíráljuk" - szólt a válasz. Egyelőre azt sem tudni, hogy a főszereplők, Stohl András, Nagy Feró és Szabó-Kimmel Tamás vállalnák-e a folytatást.

Nyitókép: Andy Vajna filmipari kormánybiztos a Pappa Pia egyik forgatási napján (Bődey János/Index)