Megtalálták a szuperhős Tom Hardy partnerét

GettyImages-631242030
2017.09.28. 17:29

Michelle Williams alakítja majd Tom Hardy szerelmét a Sony Venom-filmjében, írja a Variety. A rendező, Ruben Fleischer állítólag több színésznőt is meghallgatott, akik közül Williamst találta a legjobbnak. A színésznő egy kerületi ügyészt fog alakítani, aki a címszereplő szerelme is egyben.

Williamset négyszer jelölték Oscarra, szerepelt többek között Scorsese Viharszigetében, Ryan Gosling mellett a Kék Valentinben, Casey Affleck oldalán A régi városban, Marilyn Monroe-t alakította az Egy hét Marilynnel című életrajzi drámában, valamint a Dawson és a haverokból is emlékezhetünk rá.

Venom története egyébként szorosan köthető Pókemberhez. A képregényben Peter Parker egy új, fekete ruhát szerez, ami valójában egy földönkívüli szimbióta, és a hős tudta nélkül irányítja Pókembert. Miután Parker megszabadul a lénytől, az Eddie Brockhoz kerül, aki felett elhatalmasodik, de lassan megtanulja irányítani.

A főszereplőt Tom Hardy játssza, aki mellett a Zsivány Egyesből és a Four Lionsből ismert Riz Ahmed is feltűnik majd. A Sony nem győzi hangsúlyozni, hogy a Venom önálló film lesz, nem a Pókember-univerzum része. A Marvel-képregények történetében a figura egyébként nemcsak Pókember mellett bukkant fel, hanem olyan Marvel-hősök mellett is, mint Vasember, Hulk vagy Deadpool.

A Venom-filmet az a Ruben Fleischer rendezi, aki például a Zombielandet is jegyzi, a forgatókönyvet pedig Scott Rosenberg (Tolvajtempó, Con Air, Pop, csajok satöbbi, Jumanji: Vár a dzsungel) és Jeff Pinkner (A Setét Torony, A csodálatos Pókember 2., Jumanji: Vár a dzsungel) írta. A film 2018 őszén kerül majd mozikba.

Michelle Williams a Venom mellett hamarosan látható lesz például Ridley Scott A világ összes pénze című filmjében, illetve Janis Joplinként is láthatjuk majd Sean Durkin életrajzi drámájában.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?