Tom Hardy elmondta, miről szól majd a Venom-film

2017.12.12. 05:17 Módosítva: 2017.12.12. 05:18

Tom Hardy, a Comic Con Experience 2017 nevű rendezvényen Sao Pauloban beszélt a készülő Venom-filmről. Vagyis ő nem volt ott a helyszínen, de itt vetítették le azt a videót, amit a forgatáson rögzített, és megosztott benne néhány újdonságot a történetről.

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


Hardy Pókember egyik legrégebbi és legismertebb ellenségét, Venomot, vagyis Eddie Brockot alakítja a filmben és elmondása szerint arra koncentrált, hogy minél inkább felszínre hozza a karakterben lakozó sötét humort. Azt is elmondta, hogy a figura az egész Marvel-univerzumot tekintve fontos szereppel bír. Az nem világos, hogy ez a film melyik univerzumon belül játszódik.

Azt is elmondta, hogy az 1993-ban kiadott, hatrészes Venom: Lethal Protector című képregénysorozaton alapul a történet. Ebben Venom békét köt Pókemberrel, visszaköltözik San Fransiscoba és igyekszik betartani az alkut, a körülmények azonban közbeszólnak. Venom egyik áldozatának édesapja vadászik rá, továbbá a Life Foundation nevű cég is vadászik rá, akik Venomhoz hasonló lényeket szeretnének létrehozni.

A Venom-film bemutatóját 2018 októberére tervezik, a rendező a Gengszterosztagot is készítő Ruben Fleischer lesz.