Végre direkt nevettünk egy Thor-filmen

kultrovat podcast

Óriási sikerrel mutatkozott be a mozikban a Marvel filmes univerzumának legújabb darabja, a Thor: Ragnarök. A karakter már a harmadik saját filmjét tapossa, és már a harmadik rendezőnél is tart. Az elsőt még Kenneth Branagh rendezte, igazi királydrámai stílusban, a másodikat Alan Taylor, de arról jobb nem is beszélni. A harmadikhoz pedig megszereztek egy feltörekvő rendezőt Taika Waititit, akitől azt várták, hogy végre kihasználja a Chris Hemsworth-ben rejlő komikus adottságokat.

Ahogy kritikánkban is írtuk, ez talán túlságosan is jól sikerült. Tele van jobbnál jobb beszólásokkal a film, de ezzel sikerült a drámai pillanatoknak is rendesen alávágni. A Kultrovat Podcast legújabb adásában Varga Attila, Sajó Dávid és Stöckert Gábor beszélik ki azt, hogy ez jó döntés volt-e a készítők részéről. 

A beszélgetés maximálisan spoileres, azoknak szól, akik már látták a filmet. 

Szó esik a legjobb poénokról, a legemlékezetesebb karakterekről, meg arról is, hogy tud-e még bármilyen szinten újat nyújtani egy Marvel-film, vagy mostanra túlságosan jól ismerjük a formulát ahhoz, hogy igazán komoly meglepetés érjen minket a moziban.

Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő. 

Ne maradjon le semmiről!  • Hírek
  • Bankszámla