Hatalmas, guruló városok falják fel egymást

2017.12.19. 08:02

Kijött az első trailer (pontosabban ez még csak teaser trailer) a Mortal Engines című sci-fihez, amit A Gyűrűk Ura-filmek írói, Peter Jackson, Fran Walsh és Philippa Boyens írtak. A rendező viszont ezúttal nem Jackson, hanem Christian Rivers, aki szintén dolgozott A Gyűrűk Ura-filmekben, second unit rendezőként, de eddig még önállóan nem nagyon rendezett semmit, csak egy horrort 2016-ban. 

A film Philip Reeve Ragadozó városok című regénye alapján készült, amiben a távoli jövőben hatalmas, guruló városok üldözik egymást, és a nagyobbak, erősebbek egyszerűen felfalják a gyengébbeket. A városok folyton küzdenek egymással az erőforrásokért, ebben a világban próbálnak boldogulni a fiatal főhősök, Tom és Hester.  

A film főszereplői A Gyűrűk Urában is játszó Hugo Weaving, Robbie Sheehan, Ronan Raftery, Hera Hilmar, Stephen Lang, a dél-koreai énekesnő, Jihae, Leila George, Colin Salmon és Patrick Malahide. A Mortal Engines 2018. december 14-én kerül az amerikai mozikba, hozzánk a tervek szerint kicsit később, jövő december 27-én jön.

Ne maradjon le semmiről!