Balhézó színészek Sándor Pál új filmjében

2018.01.25. 13:02

Kijött az első előzetes Sándor Pál (Régi idők focija, Ripacsok) új filmjéhez, a Vándorszínészekhez. A sztoriról annyit lehet tudni, hogy egy verekedéssel indul, ami néhány vándorszínész játéka miatt robban ki. A verekedésbe beszáll egy fiatal, bujkáló katona (Mohai Tamás a Senki szigetében játszott korábban) is, akinek ez jó alkalom arra, hogy a társulathoz csatlakozva rejtőzzön tovább. Így hát velük tart, együtt zötyögnek faluról falura Pest felé. Ahogy az előzetesből kiderül, hamarosan beleszeret az egyik színésznőbe (Martinovics Dorina a Hurokból). Lesz még meztelen fürdőzés és párbajozás is. A film első előzetesét az Indexen lehet megnézni először:

A Vándorszínészekben játszik még Gáspár Sándor, Hegedűs D. Géza, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, ifj. Vidnyánszky Attila és Kovács Krisztián is. A film egyik forgatókönyvírója Péterfy Gergely író, a Kitömött barbár szerzője. 

A Vándorszínészek március 8-tól látható a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?