Még csak most tavaszodik, de máris ellopják a karácsonyt

2018.03.09. 16:43

Már öt éve megírtuk, hogy mivel a 2000-ben készült A Grincs című film rengeteg pénzt termelt, Hollywood pedig nagyon elégedett az elmúlt években Dr. Seuss meseíró könyveiből készült olyan filmes adaptációkkal, mint a Horton vagy a Lorax, új, animációs Grincs-film készül. Mostanra készült el az első előzetes.

És az első ízelítő alapján egyértelmű, hogy az alkotók senkit, de tényleg senkit nem akarnak elveszíteni a célközönségből, úgyhogy az elvileg szörnyen gonosz lény persze iszonyú cuki lesz a filmben, sőt, egy még nála is cukibb kiskutya is tüsténkedni fog benne, de ki tudja, talán a következő előzetesben talán már egy kiscica hozza majd el a cukiságapokalipszist.

Egyébként ebből a trailerből nagyjából annyi derül ki, hogy a Grincs elindul karácsonyi gonoszkodó-túrájára, és nem igazán szereti a kortárs popzenét.

Mindez nem is csoda, mivel a filmet ugyanazok készítik, akik a világ legcukibb filmjét, A kis kedvencek titkos életét is kitalálták, meg az Énekelj-t és a Grút. Grincs hangja pedig a szerencsés angol anyanyelvű nézők számára Benedict Cumberbatch lesz.

A filmet idén év végén mutatják be. Ja, és olvasták már 2000-es kritikánkat az előző Grincs-filmről?

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?