Aki eddig nem félt a pókoktól, most fog

2018.06.12. 14:32

Tényleg nem létezik olyan film, amit Hollywoodban ne forgatnának újra. Most eljutottak az Arachnophobia - Pókiszony című 1990-es, klasszikus horrorhoz. A film sokakban megalapozta a pókoktól való iszonyodást, főleg azokban, akik hozzám hasonlóan még gyerekkorukban látták.

Spooky-Stuff-for-Kids-Movies-7-2

A sztorija röviden annyi volt, hogy Dél-Amerika esőerdőiben kutatók felfedeznek egy új, halálos csípésű pókfajt. Annak rendje és módja szerint őket is jól összecsipkedik, így egyikük már csak koporsóban térhet haza az expedícióról. A holttesttel egy mérges pók is érkezik Kaliforniába, ahol egy helyi pókfaj keresztezésével megszületik az igazi pókszörny. A kisvárosban sorra halnak meg az emberek, de eleinte a Jeff Daniels alakította orvoson kívül senki nem gyanakszik semmi rendkívülire. 

Az eredeti filmet a Spielberg-tanítvány Frank Marshall rendezte, akik később az Életben maradtak-ot is. Az új verziót Spielberg és a horrorrendező, James Wan cégei közösen készítik majd. Ez azonban nem jelenti azt, hogy akár Spielberg, akit már az eredeti verzió megrendezése sem érdekelt (csak producer volt benne), akár a Démonok között-et rendező Wan ülne a rendezői székbe.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?