Mindenki megtudhatja, hogy élveznek a bábok

2018.06.18. 13:13

Megérkezett a Haláli bábjáték magyar nyelvű előzetese, mondanám, hogy nagy szókincs nem kellett a szinkronhoz, de ez nem igaz, hiszen a poénok annyira kizárólag a szex körül mozognak, hogy valószínűleg nagyon sok lelemény és furfang kellett ennyi rokonértelmű szót egy filmben összehozni.

Melissa McCarthy a legutóbbi filmje, A partiállat után újabb alpári filmben mutatja meg, mennyire nem fekszenek neki a szexuális poénok – persze nem akarom előre leírni a filmet, hiszen van, aki hatalmasat röhögött már az előzetesen is.  

A Haláli bábjáték olyan, mint egy felnőtteknek szóló Muppet Show, így biztosan gyerekek ezrei fognak rárepülni, bár azt hozzá kell tenni, hogy a filmben nem az eredeti bábok szerepelnek. Az előzetes szerint a film azt mutatja meg, hogy mit csinálnak a bábok, amikor nincsenek a közelben gyerekek.

Melissa McCarthy játssza a főszereplő embert, aki egy sorozatgyilkos muppet ellen kezd nyomozni, és ezért partneréül fogad egy kiöregedett bábrendőrt, hogy együtt merüljenek el az alpári, elélvezős poénokban. A Haláli bábjátékot augusztus 17-én mutatják be az Egyesült Államokban, magyar premier augusztus 30-án.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?