Behúzták a féket a Star Wars-vonaton

2018.06.21. 10:16

A Han Solo-film földbeállása után bizonytalan időre parkolópályára kerülnek Star Wars spinoffjai, értesült a Collider. A Lucasfilm háza táján jól értesült források szerint Obi-Wan Kenobi karaktermozija már fejlesztés alatt állt, amikor a filmen dolgozókat szélnek eresztették. A filmről korábban azt pletykálták, hogy Stephen Daldry (Billy Elliot, A felolvasó) lehet a rendezője.

Obi-Wan-Kenobi-Star-Wars-Ewan-McGregor-Featured-970x544

A Solo bukása előtt a Logant rendező James Mangold már a Boba Fett-film írásáról és rendezéséről tárgyalt a Lucasfilmmel, bár ők ezt természetesen nem erősítették meg. Mangold mellett a társíró Simon Kinberg lett volna, aki több X-Men-film és a Star Wars: Lázadók sorozat megírása mellett például a Mentőexpedicó producere is volt.

A Collider úgy tudja, hogy a Lucasfilm ezek helyett inkább a Star Wars kilencedik, jövő év végére bejelentett epizódjára szeretne fókuszálni, illetve Az utolsó Jedit rendező Rian Johnson új trilógiájára. A döntés a Solo gyatra mozis szereplését tekintve teljesen érthetőnek tűnik, a számokról ebben a cikkünkben írtunk,  a bukás lehetséges okait pedig itt fejtegettük.

Ez meg itt egy tök érdekes, angol nyelvű beszélgetés a hír kapcsán:

Ne maradjon le semmiről!