Behúzták a féket a Star Wars-vonaton

2018.06.21. 10:16

A Han Solo-film földbeállása után bizonytalan időre parkolópályára kerülnek Star Wars spinoffjai, értesült a Collider. A Lucasfilm háza táján jól értesült források szerint Obi-Wan Kenobi karaktermozija már fejlesztés alatt állt, amikor a filmen dolgozókat szélnek eresztették. A filmről korábban azt pletykálták, hogy Stephen Daldry (Billy Elliot, A felolvasó) lehet a rendezője.

Obi-Wan-Kenobi-Star-Wars-Ewan-McGregor-Featured-970x544

A Solo bukása előtt a Logant rendező James Mangold már a Boba Fett-film írásáról és rendezéséről tárgyalt a Lucasfilmmel, bár ők ezt természetesen nem erősítették meg. Mangold mellett a társíró Simon Kinberg lett volna, aki több X-Men-film és a Star Wars: Lázadók sorozat megírása mellett például a Mentőexpedicó producere is volt.

A Collider úgy tudja, hogy a Lucasfilm ezek helyett inkább a Star Wars kilencedik, jövő év végére bejelentett epizódjára szeretne fókuszálni, illetve Az utolsó Jedit rendező Rian Johnson új trilógiájára. A döntés a Solo gyatra mozis szereplését tekintve teljesen érthetőnek tűnik, a számokról ebben a cikkünkben írtunk,  a bukás lehetséges okait pedig itt fejtegettük.

Ez meg itt egy tök érdekes, angol nyelvű beszélgetés a hír kapcsán:

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?