Ezek az özvegyek nem siránkoznak, hanem lőnek

2018.08.16. 10:25

A nyolcvanas évek végén a legendás keddi sorozatok egyik legjobbja volt a brit Özvegyek. Ezt a sorozatot valószínűleg nemcsak a magyar tévénézők, hanem Steve McQueen, a 12 év rabszolgaság és A szégyentelen rendezője is imádhatta, mert készített belőle egy filmváltozatot. A film új előzetese most jött ki, itt lehet megnézni:

Az Özvegyek nagyjából követi az eredeti sorozat sztoriját, itt is van egy csapat fegyveres rabló, akik elszúrják az egyik akciót, meghalnak. De szerencsére szép örökséget hagynak a feleségeikre, a következőnek tervezett rablás részletesen kidolgozott forgatókönyvét. A nőknek meg nincs más választásuk, mint megcsinálni az akciót, tekintettel a durva adósságra, amit szintén megörököltek. A sorozatban több kisebb és egy nagyon durva csavar is volt, kérdés, hogy ezek közül mi kerül át majd a filmbe.

Az Özvegyekben egy csomó szuper színész játszik, többek között Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Colin Farrell, Daniel Kaluuya, Jacki Weaver, Robert Duvall és Liam Neeson. Utóbbi a rablóvezért alakítja, de úgy tűnik, hogy most a felesége lesz az igazán kemény arc. A magyar premier november 22-én lesz. 

Ne maradjon le semmiről!