Ezek az özvegyek nem siránkoznak, hanem lőnek

2018.08.16. 10:25

A nyolcvanas évek végén a legendás keddi sorozatok egyik legjobbja volt a brit Özvegyek. Ezt a sorozatot valószínűleg nemcsak a magyar tévénézők, hanem Steve McQueen, a 12 év rabszolgaság és A szégyentelen rendezője is imádhatta, mert készített belőle egy filmváltozatot. A film új előzetese most jött ki, itt lehet megnézni:

Az Özvegyek nagyjából követi az eredeti sorozat sztoriját, itt is van egy csapat fegyveres rabló, akik elszúrják az egyik akciót, meghalnak. De szerencsére szép örökséget hagynak a feleségeikre, a következőnek tervezett rablás részletesen kidolgozott forgatókönyvét. A nőknek meg nincs más választásuk, mint megcsinálni az akciót, tekintettel a durva adósságra, amit szintén megörököltek. A sorozatban több kisebb és egy nagyon durva csavar is volt, kérdés, hogy ezek közül mi kerül át majd a filmbe.

Az Özvegyekben egy csomó szuper színész játszik, többek között Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Colin Farrell, Daniel Kaluuya, Jacki Weaver, Robert Duvall és Liam Neeson. Utóbbi a rablóvezért alakítja, de úgy tűnik, hogy most a felesége lesz az igazán kemény arc. A magyar premier november 22-én lesz. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?