Marozsán Erika még jobban elveszti az eszét

2018.08.27. 05:27

Megérkezett a második előzetes a Paraziták a paradicsomban című magyar drámához. Már az első is keményen adagolta a teljes megőrülést és melodrámát, az új beharangozó sem fogja vissza magát, konkrétan azzal kezdődik, hogy Marozsán Erika karaktere már nem bírja elviselni a hívatlan vendéget a házban, és a fejét fogva kezd megbolondulni.

Amikor legutóbb írtunk Kasvinszki Attila filmjéről, akkor még nem volt premierdátuma. Nemrég kiderült, hogy a mindenféle állami támogatás nélkül készült dráma szeptember 27-én kerül majd a magyar mozikba.

És akkor az új előzetes:

A Paraziták a paradicsomban Marius von Mayenburg kortárs drámája alapján készült. A sztorija szerint egy házaspár boldogan él, annak ellenére, hogy a férj egy autóbaleset miatt tolószékbe kényszerült. Aztán egyszer csak feltűnik az életükben az a férfi, aki a balesetet okozta, majd betoppan hozzájuk a feleség labilis húga, majd annak erőszakos férje is, hogy aztán pattanásig feszüljön a helyzet. A főbb szerepeket Marozsán Erika és Rába Roland játsszák. Marozsánnal még Berlinben készítettünk interjút, ahol az akkor utómunka alatt álló filmet vásároztatták nemzetközi forgalmazóknak.

A filmet beharangozó sajtótájékoztatóról itt írtunk korábban.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?