Marozsán Erika még jobban elveszti az eszét

2018.08.27. 05:27

Megérkezett a második előzetes a Paraziták a paradicsomban című magyar drámához. Már az első is keményen adagolta a teljes megőrülést és melodrámát, az új beharangozó sem fogja vissza magát, konkrétan azzal kezdődik, hogy Marozsán Erika karaktere már nem bírja elviselni a hívatlan vendéget a házban, és a fejét fogva kezd megbolondulni.

Amikor legutóbb írtunk Kasvinszki Attila filmjéről, akkor még nem volt premierdátuma. Nemrég kiderült, hogy a mindenféle állami támogatás nélkül készült dráma szeptember 27-én kerül majd a magyar mozikba.

És akkor az új előzetes:

A Paraziták a paradicsomban Marius von Mayenburg kortárs drámája alapján készült. A sztorija szerint egy házaspár boldogan él, annak ellenére, hogy a férj egy autóbaleset miatt tolószékbe kényszerült. Aztán egyszer csak feltűnik az életükben az a férfi, aki a balesetet okozta, majd betoppan hozzájuk a feleség labilis húga, majd annak erőszakos férje is, hogy aztán pattanásig feszüljön a helyzet. A főbb szerepeket Marozsán Erika és Rába Roland játsszák. Marozsánnal még Berlinben készítettünk interjút, ahol az akkor utómunka alatt álló filmet vásároztatták nemzetközi forgalmazóknak.

A filmet beharangozó sajtótájékoztatóról itt írtunk korábban.

Ne maradjon le semmiről!