Magyar Charles Bronson-hasonmással készült film Amerikában

2018.09.20. 10:12

Kovács Róbert már 1994-ben Amerikába utazott, hogy ott hasznosítsa, mennyire hasonlít Charles Bronsonra, de sokáig nem járt sikerrel. Most viszont egy kaliforniai rendező forgatott egy Bronson-filmek világát idéző filmet, vele a főszerepben.

A 2003-ban meghalt Charles Bronson az 1974-es Bosszúvágy (Death Wish) után még négy folytatásban játszotta el a főszerepet, azóta készült a filmből remake is Bruce Willis főszereplésével. Most viszont a magyar Kovács Róbert veszi a kézbe a fegyvert a sorozat eredeti címére rímelő Death Kiss című filmben, kihasználva, hogy milyen átkozottul hasonlít az amerikai színészre.

A Death Kiss kis költségvetésű, és a film előzetese alapján nagyon nagy ambíciókkal nem is rendelkező filmnek tűnik, de azt ki lehet mondani, hogy vonzerejét egy az egyben Kovács jelenti. A filmben szerepel még Daniel Baldwin (Alec, Stephen és William testvére) is.

A 63 éves Kovács Róbert "Bronzi" életéről már három éve írtunk. Eredetileg lovászként dolgozott Szilvásváradon, majd 1994-ben szerencsét próbált az Egyesült Államokban, hátha tud valamit kezdeni az adottságával. Nyolc évig élt New Yorkban, de nem járt sikerrel. Ezután kezdett olyan európai szórakoztatóparkokat keresni, ahol westernshow-kban léphet fel, dolgozott egy spanyolországi élményparkban seriffként, majd egy állatkertben a Kanári-szigeteken. Később több filmben, reklámban szerepelt, majd 2010-től ismét a spanyol szórakoztatóközpontban dolgozott. 

2017 végén egyszer már dolgozott együtt Perezzel: akkor a From Hell to Wild West című westernt forgatták le.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?