Egy masszőr is beperelte Kevin Spaceyt szexuális zaklatás miatt

2018.09.29. 18:13

Beperelte Kevin Spaceyt az a masszőr, akit a színész a vád szerint 2016-ban szexuálisan bántalmazott Malibuban. A férfi vallomása szerint Spacey kényszerítette őt, hogy nyúljon hozzá a nemiszervéhez, a heréihez és nyúljon fel a prosztatájához, majd magához húzta, hogy megcsókolja. 

A masszőr végig azt magyarázta Spaceynek, hogy ő profi, családja és gyereke van, de a színészt ezt nem érdekelte, és ezért évek óta különböző mentális és érzelmi zavarokban szenved. Később ezt jelentette a Los Angeles-i rendőrségnek, de ezt a Guardiannek nem erősítette meg a hatóság.

Spacey ellen a Scotland Yard és a kaliforniai hatóságok is nyomoznak több szexuális visszaéléssel kapcsolatos ügye miatt. Ő volt az egyik első ismert színész, akiről szexuális bűntények derültek ki a Harvey Weinstein-botrány után, ennek köszönhetően pedig voltaképpen véget ért a karrierje, egyik filmjéből konkrétan kivágták, és a Kártyavár tévésorozatban is kiírták a karakterét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?