Vágási Feri után Rontó Ralph is beszáll az internetbe

2018.11.21. 05:37

A Rontó Ralph az év egyik legkellemesebb meglepetése – írtuk 2012 valószínűleg  legszórakoztatóbb animációs filmjéről kritikánkban. A gémerek szívét gyorsan meghódító főszereplő kalandjaihoz hamarosan megérkezik a folytatás, a Ralph lezúzza a netet újabb magyar nyelvű előzetest kapott.

Ahogy a cím is sejteti, Ralph ezúttal (a Szomszédok Vágási Ferijéhez hasonlóan) az internetbe száll bele – igaz, nem egészen önszántából, és nem is egyedül, hiszen a kis Vannellope is mellette lesz. A világháló persze nem mindig mulatságos hely, az online tér rengeteg kihívást tartogat Ralphék számára.

Ott vannak például az idegesítő hirdetések, a cicás képek vagy a dark web sötét bugyrai. És aki figyel, az bizonyára kiszúrja majd az előzetesben a Star Wars-univerzum szereplőit, a szelfiző Disney-hercegnőket vagy Buzzt a Toy Story-filmekből. Az előzetes alapján a második Rontó Ralph-film egyszerre lesz remek portréja és paródiája az általunk ismert internetnek.

Ralph lezúzza a netet a korábban ígértnél valamivel később, 2019. január 17-én kerül a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?