Fél kézzel dobált atom-tengeralattjárók az Aquamanben

2018.11.22. 16:47

Megérkezett az utolsó előzetes az év végi időszak legnagyobb szabású szuperhősfilmjéhez, az Aquamanhez. Az új előzetes tovább erősíti azt a benyomást, hogy a Fűrész- és a Démonok között-sorozatok folytatásaiért is felelős James Wan rendező igyekezett a lehető legkockázatmentesebb filmet elkészíteni. Belezsúfolt a filmbe mindent, ami csak egy szuperhős eredettörténettől elvárható, amitől (és a nyakló nélkül használt CGI-tól) elég bazári jellege lett a filmnek. Láthatjuk a kis Aquaman gyerekkorát, tanulóéveit (sok szigonyhasználattal), szerelmét, harcait, fél kézzel dobált atom-tengeralattjárókat és így tovább. Íme:

A filmbe a lehető legtöbb sztárt trombitálták össze: a főszereplő Jason Momoán (Trónok harca) kívül szerepel még Nicole Kidman, Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren és Willem Dafoe is. Más kérdés, hogy mennyire kell megerőltetniük magukat, az előzetes tanulsága szerint nem túlságosan. Kidman és Dafoe nyilván úgy gondolkoznak, hogy két Oscar-esélyes dráma között azért nem árt néha egy kis pénzt is keresni.

Az Aquamant december 20-án mutatják be a magyar mozik. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?