Elton John felteszi platformcipős lábát a zongorára

2019.02.22. 09:40

Magyarul is látható a Rocketman című Elton Johnról szóló film első előzetese. A Rocketman csak az első lesz azon filmek sorában, amelyek mostantól szakmányban készülnek majd Hollywoodban. A zenés életrajzokról van szó, hiszen a Freddie Mercury életét feldolgozó Bohém rapszódia őrületes sikere után már készül a Madonna-, a Celine Dion- és a David Bowie-film is. 

A Rocketman előzetese őrületes izgalmakat nem ígér, a film az "egy kövér srác a semmiből híres énekes lesz" vonalat viszi. A legizgalmasabb akciónak az látszik, amikor Elton felteszi platformcipős lábát a zongorára. Nagy kérdés, hogy a Rocketman is olyan eltartott kisujjal nyúl-e majd Elton John melegségéhez, mint ahogy azt a Bohém rapszódia tette Freddie Mercuryval. Az előzetes szerint igen.

Amúgy a főszerepet játszó Taron Egerton, a Kingsman és az Eddie, a sas sztárja maga énekli a filmben Elton John dalait. A rendező az Eddie a sast is készítő Dexter Fletcher, aki egyébként a Bohém rapszódiát is befejezte, miután a szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Bryan Singer egyszerűen eltűnt a forgatásról.

A Rocketman június 6-tól látható a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!