Olyan mocskos lett a gyerekfilm, hogy a szereplői nem nézhetnek bele

2019.03.11. 15:54

A címbeli állítást a film egyik producere, maga Seth Rogen mondja az előzetes bevezetőjében, és taglalja, hogy mennyire kemény, hogy a Good Boys című főszereplői eljátszhattak bármit a filmben, de azt már tilos megnézniük, amit eljátszottak.

Na de a vicces bevezetőtől eltekintve a Good Boys olyan, mint egy tinivígjáték hatodikosokkal, ahogy egy csomó ártatlan, de vicces karakter megtudja, hogy mik azok a dildók, nuncsakuzik az análgyöngyökkel, pornót keres az interneten, csókolózó párokat bámul az utcán, és általában belekeveredik egy csomó olyan kalandba, amikbe hatodikosok szoktak. Valami olyan az alapsztorija, hogy itt ez a három kölyök (Keith L. Williams, Brandy Noon, és a Szoba sztárja, Jacob Tremblay) még nem smárolt, és szeretnék megtudni, milyen is az. Ennyi.

A Good Boys hangulata az előzetes alapján egy picit hasonlít a nemrégi Szűzőrség című tinivigjátékra, ahol az ortó poénokat azért keverték kis pátosszal, és meglepő igazságokkal is.

A Good Boyst Gene Stupnitsky rendezi, akinek ez az első játékfilmes rendezése, korábban az Office amerikai változatánál volt producer, író, és rendező.

A filmet augusztus 15-én Magyarországon is be fogják mutatni.

Ne maradjon le semmiről!