John Wick 3: ennek csúnya vége lesz

2019.03.22. 08:34

Januárban érkezett meg az első trailer a John Wick: 3. felvonás - Parabellum című filmhez, februárra is jutott egy előzetes, és ha így haladunk, már nem nagyon érhet semmi meglepetés a moziban, ugyanis most itt a harmadik kedvcsináló, és még van pár hónapunk a premierig. Mondjuk a John Wick sorozatot nem is feltétlenül a meglepetések miatt szereti a közönség, hanem azért, mert a kutyabarát bérgyilkos hihetetlenül jól koreografált akciójelenetek közben, olykor szokatlan módokon végez ellenfeleivel. Ezt a részt pedig azért is érdemes megnézni, ugyanis az alkotók elvileg ezzel le akarják zárni a történetet, bár arról is szó volt, hogy vannak ötletek a folytatáshoz, ha lenne igény.

Minden különösebb spoiler nélkül a harmadik film története a következő: John Wick nyomába ered az a titkos szervezet, aminek a tagja volt, és 14 millió dollár üti annak a (volt) kollégának a markát, akinek sikerül hidegre tennie. És nem lesz könnyű dolguk, mert John Wick továbbra is remekül bánik a késekkel, a fegyverekkel, akár motoron, akár lóháton menekül. 

Ha azt hiszed, hogy el tudod kapni John Wicket, akkor csúnya meglepetésben lesz részed 

- hangzik el Bowery King (Laurence Fishburne) szájából.

Természetesen a harmadik felvonásban is lesz kutya, nem is egy, hanem kettő, és (többek között) Sofia, azaz Halle Berry segít majd a főszereplőnek életben maradni. 

A magyar bemutató május 16-án lesz.