Szétszedik az új Az oroszlánkirály előzetest is

2019.04.11. 11:10

Új előzetest kapott a Disney következő nagy dobása, az élő szereplős  Az oroszlánkirály. A Bosszúállók: Végjáték mellett ettől a filmtől várják a legnagyobb bevételt a következő hónapokban. Egyrészt Az oroszlánkirály eredetije, az 1994-es, azóta klasszikussá vált rajzfilm is óriási siker volt, 45 millió dollárból készült, és közel egymilliárdot kerestek vele az akkori jegyárak mellett. Másrészt az élő szereplős verzió iránt akkora az érdeklődés, hogy a filmhez készült első kedvcsináló videót, amiben először lehetett látni a CGI oroszlánokat, 24 óra alatt 224,6 millióan nézték meg. Ezzel alig maradt el a Bosszúállók 238 milliós rekordjától.

Az új előzetesben tovább csodálhatjuk a CGI oroszlánokat, és megnézhetjük, hogy milyen veszélyek (hiénák például) leselkednek a cuki kis kölyökoroszlánokra. Sokat elmond az érdeklődésről, hogy az előzetes még egy napja sincs fent a Youtube-on, és máris közel hárommillió megtekintésnél jár. Pedig ez már a sokadik kedvcsináló, különösebb meglepetések nélkül.

Az új Az oroszlánkirályt a Vasembert és az élő szereplős A dzsungel könyvét is rendező Jon Favreu rendezi, és olyan színészek, énekesek adják a hangjukat a karaktereknek, mint Donald Glover, Beyoncé, Chiwetel Ejiofor, John Oliver, Seth Rogen vagy Eric Andre. (Nálunk természetesen szinkronos verzióban kerül vetítésre.)

Az oroszlánkirály 2019. július 18-án érkezik a magyar mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!