Valaki kamerát szerelt a női mosdóba az új Bond-film forgatásán

2019.06.25. 12:01

Letartóztattak egy férfit, akit azzal vádolnak, hogy kamerát szerelt a női mosdóba a Bond 25 forgatásán, írja a TMZ

Egyelőre nem tisztázott, hogy a 49 éves férfi hogyan kapcsolódik a filmhez vagy a forgatásnak helyet adó Pinewood Stúdióhoz, mindenesetre a stáb együttműködik a rendőrséggel az ügyben.

A Bond 25 forgatása már eddig sem ment zökkenőmentesen. Korábban egy robbanás sikerült félre, majd Daniel Craig főszereplő sérült meg olyan súlyosan, hogy egy kisebb bokaműtétre volt szüksége. Arról nem is beszélve, hogy múlt héten olyan hírek kezdtek el kiszivárogni, hogy lassan fellázad Cary Fukunaga ellen a saját stábja, mert a hírek szerint annyira videójátékfüggő, hogy emiatt késnek a forgatásokkal, a stábnak pedig folyamatosan túlóráznia kell. És azt se felejtsük, hogy Fukunaga helyett eredetileg Danny Boyle rendezte volna a filmet, de a szokásos kreatív nézetkülönbségek miatt otthagyta a produkciót, így a 2019 novemberére tervezett bemutatót el kellett tolni 2020 második felére.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás