Álomszereposztással gyilkol a Star Wars rendezője

2019.07.03. 09:56

Alfred Hitchcockba oltott Agatha Christie-történetként jellemezte következő filmjét Az utolsó Jedik és a következő Star Wars-trilógia rendezője, Rian Johnson, és elnézve az álomszereposztással készült Knives Out előzetesét, lehet is a dologban valami.

Mivel mind az új James Bond-film, mind pedig a következő Star Wars-trilógia csúszik valamennyit, így ráér Daniel Craig és Rian Johnson is, és gyorsan tető alá hoztak egy olyan filmet, amely várhatóan újra Johnson az Erőtől még nem átjárt korszakára, a csavaros, egyéni hangú, nagydumás filmjeire emlékeztet majd. Viszont mivel a Star Wars valószínűleg jó pár ajtót kinyitott előtte, láthatóan azt szerződtetett le a krimijébe, akit csak akart.

A Knives Out című film főszereplője Craig lesz, de mellette fontos szerepet kap Christopher Plummer, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Ana de Armas és Don Johnson is. A sztori szerint 85. születésnapi partiján holtan találják Plummer karakterét, úgyhogy a házba érkezik két nyomozó (Craig és Lakeith Stanfield), hogy kivizsgálják, ki gyanús a csupa fura alakból álló társaságban. És hát nyilván mindenki.

Amerikában november legvégén kerül a mozikba a film, és Magyarországon is bemutatják majd a világpremierrel egyszerre, november 28-án.

Ne maradjon le semmiről!