A Jó srácok simán lehet a nyár vígjátéka

2019.07.18. 15:13

Új előzetest kapott Seth Rogen kamaszvígjátéka, a Jó srácok. Rogen a film producere, a forgatókönyvet pedig Cameron Diaz zseniálisan vicces vígjátékának, a Rossz tanárnak az írói írták. A rendező az elsőfilmes Gene Stupnitsky, azaz A hivatal producere, írója és rendezője. A Jó srácok új trailere ugyanazzal a viccel indul, mint az előző: Rogen elmondja a film szereplőinek, Jacob Tremblay (A szobából), Brady Noon és Keith L. Williams gyerekszínészeknek, hogy nem nézhetik meg a filmjüket, mert túl durva lett.

A történet egy bulimeghívás körül bonyolódik. Mivel a srácok nem igazán menők a suliban, nagyon örülnek, hogy végre meghívják őket is egy csókolózós buliba. Elhatározzák, hogy a felkészülés jegyében (sok más elbaltázott próba, például egy guminő után) kilesik, ahogy a szomszédban lakó, nagyobb lányok smárolnak a barátaikkal. Csakhogy a tervbe hiba csúszik, a lányok pedig túszul ejtik a drónt. Ahhoz, hogy hőseink visszakapják, egy csomó megalázó és veszélyes küldetést kell teljesíteniük, például drogot csempészni a csajoknak.

Ha a Jó srácok csak feleolyan vicces lesz, mint amilyen a Rossz tanár volt, már simán lehet a nyár legjobb vígjátéka. Ebben a kategóriában egyébként Seth Rogen saját magával versenyez, hiszen nemrég mutatták be Csekély esély című filmjét Charlize Theronnal. Ez ugyan az Index kritikusának nem igazán tetszett, de a közönség szerette. 

Ne maradjon le semmiről!