A szürke ötven árnyalata főszereplője ezúttal tényleg nagy bajba kerül

2019.09.26. 04:57

Megjelent Dakota Johnson és Armie Hammer új horror/thrillere, a Wounds (Sebek) előzetese: a Sundance-en és Cannes-ban is szereplő filmben egy brutális képekkel teli mobiltelefon okoz problémákat.

wounds

A film sztorija szerint Armie Hammer (Szólíts a neveden, Az U.N.C.L.E. embere) csaposként dolgozik egy bárban, ahol talál egy telefont, aztán válaszol is rajta pár üzenetre, így viszont felfedez néhány olyan sokkoló képet, amik felforgatják az életét. Ráadásul a barátnője, akit A szürke ötven árnyalata-filmekből ismert Dakota Johnson játszik, minden figyelmeztetés ellenére szintén megnézi a telefonon a képeket, hogy aztán mindketten egyre súlyosabb bajba kerüljenek.

Hogy hogyan, az nem derül ki az előzetesből, mert az inkább csak felkavarónak szánt képekben és bogarakban erős, a sztori nemigen áll össze benne.

 A filmet egyébként az az Annapurna Pictures gyártotta, amely olyan nagy szakmai sikerekről ismert, mint a Zero Dark Thirty, az Alelnök vagy A nő, és volt pár nagy közönségfilmjük is (Terminator: Genisys, Amerikai botrány, A Wall street pillangói), mégis csak online lesz elérhető, vélhetően a cég nehéz anyagi helyzete miatt, írja a Slashfilm.

Így a film végül a Huluhoz került, és október 18-án már fel is kerül majd a netre.

Armie Hammerrel egyébként másfél éve interjúztunk is:

Ne maradjon le semmiről!