Érkezett még egy teaser az új Star Warshoz

2019.11.25. 11:26 Módosítva: 2019.11.25. 11:29

Egy rakás új jelenetet tartalmazó teaser került ki a netre a következő Star Warsról. A félperces videó főleg a gonoszokra, az úgynevezett sith trooperekre és a ren lovagokra fókuszál, és erősen utal arra, hogy ez lesz a modernkori trilógia nagy befejezése.

A MovieWeb szerint a rövid előzetesből annyi új infót lehet még megtudni, hogy a sith trooperek valószínűleg egy csillagrombolón láthatóak, a ren lovagok pedig valószínűleg a Pasaana nevű bolygón, de az is elképzelhető, hogy a sivatagos környezet valójában Jakku, Daisey Ridley karakterének otthona.

A Star Wars: Skywalker kora jelenti a végét a franchise Skywalker-sagájának, annak a családtörténetnek, amely körül a filmek a kezdetek óta forognak. A Disney már jelezte is, hogy a jövőben pihentetik ezt a történetszálat, és igyekeznek az univerzum kevésbé ismert oldalát bemutatni a jövőben. Mint például a Disney+ felületén futó Mandalorian, ami simán az idei év egyik legjobb sorozata, és végre erősen eltér a fősodortól, miközben már most több új történetszálat indított el.

Az új film december közepén kerül a mozikba, a Mandalorian pedig egy héttel utána zárja az első évadát. Rajongói elméletek szerint a két produkció úgy is kötődik majd egymáshoz, hogy a Mandalorian nagyjából öt évvel játszódhat a Jedi visszatér után, vagyis közel harminc évvel a mostani trilógia előtt.

Ne maradjon le semmiről!