Újra megpróbálkozik Hollywood a Power Rangersszel

2019.12.16. 15:39

Új Power Rangers-film készítésébe fogott a Paramount, írja a MovieWeb. Az ígéretek szerint az új alkotásnak semmi köze nem lenne a meglehetősen gyengére sikerült 2017-es filmhez, és azt a Jonathan Entwistle-t próbálják megszerezni rendezőnek, aki a Netflix A ki***tt világ vége című sorozatáért is felel.

Annyi még kiderült, hogy a 2017-es filmhez képest az új nem a jelenben, hanem a '90-es években játszódik majd, vagyis abban az évtizedben, amikor a sorozat először képernyőre került a tévében. A történet is arról szól majd, hogy a jelenből a '90-es évekbe időutaznak a szereplők, és próbálnak onnan visszajutni a saját korukba. Ez azt is jelentheti, hogy felbukkannak eredeti szereplők a régi sorozatból, de ez egyelőre csak spekuláció.

Nem véletlen, hogy Paramount és a Hasbro nagyon erőlteti a franchise felélesztését, hiszen a játékgyártó cég nemrég vette meg a Power Rangers-figurák jogait a Sabantól, és nyilván kezdeni is akarnak ezzel valamit. Az már más kérdés, hogy nem mindenből lehet pénzt kifacsarni manapság, ami népszerű volt a '90-es években.