Elefántokról szóló Disney film narrátoraként debütál Meghan Markle

2020.03.26. 20:00

Meghan Markle már meg is kapta az első munkáját azután, hogy Harry herceggel függetlenedtek a brit királyi családtól, mégpedig egy elefántokról szóló Disney dokumentumfilm narrátora lesz. 

A Disney csütörtökön adott ki közleményt, amiben megerősítik a korábban felröppent hírt, miszerint Meghan munkát kapott tőlük: az Elefánt című, április 3-án a Disney+ streaming oldalán megjelenő filmen dolgozott, amely a Föld Hónapja alkalmából a képernyőre kerülő természetfilm-sorozat egyik epizódja lesz

A filmben egy 1600 kilométeres úton követnek egy elefántcsaládot a Kalahári-sivatagban. 

A pár januárban jelentette be, hogy továbbra is a brit királyi család kötelékében, de „progresszív, új szerepkörben” folytatná az életét, mivel szeretnének anyagilag saját lábra állni, és több időt töltenének a jövőben Észak-Amerikában. II. Erzsébet királynő ezt végül nem hagyta jóvá, ragaszkodott hozzá, hogy a sussexi hercegi pár a továbbiakban semmilyen közfeladatot nem láthat el, mivel ez összeférhetetlen a privát megbízásokkal. Harry és Meghan utolsó közszereplése március 9-én volt Londonban, azóta mindketten visszamentek a kanadai Vancouverbe, ahol egy ismeretlen milliárdos tengerparti villájában rendezkedtek be. 

Az már januárban kiderült, hogy Meghan szeretne visszatérni a színészethez, mivel nyilvánosságra került egy 2019. júliusi videófelvétel. Az oroszlánkirály premierjét megelőző fogadáson a pár egy fogadáson Bob Igerrel, a Disney vezérigazgatójával társalgott, és hallani lehetett, amint Harry azt mondja Igernek: "Tudja, hogy [Meghan] csinál narrációkat?" Mire Iger biztatóan így válaszolt: "Hogyne, szívesen tennénk vele egy próbát."

A videó némi felháborodást is okozott, hiszen pontosan az ilyen közbenjárás az, ami összeférhetetlen a királyi családban betöltött szereppel.

(APnews)