Stallone azt állítja, már dolgoznak A pusztító folytatásán

2020.05.05. 13:18

Sylvester Stallone szeret folytatásos filmeket készíteni, gondoljunk csak a Rocky- és a Rambo-sorozatra, és úgy tűnik, hogy az 1993-as filmjével, A pusztítóval is erre az útra lép. A színész a hétvégén az Instagramon válaszolt a rajongók kérdéseire, és az egyik követőnek azt a választ adta, hogy a Warner Bros. stúdióval már dolgoznak a második részen, ami persze fantasztikus lesz.

Hogy a végeredményt mikor láthatjuk, nem tudni, erről nem árult el részleteket, ami mondjuk valahol érthető, hiszen a koronavírus-járvány miatt bizonytalan, hogy mikor indulhatnak újra a forgatások, bár a mozik a világ több pontján szépen-lassan újranyitnak. És egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés a Warnertől sem.

Bár valószínűleg mindenki ismeri az alaptörténetet, íme egy kis ismétlés: 1993-as akciófilmben Stallone egy rendőrt alakít, akit egy "félresikerült akció" után hibernálnak, majd amikor évtizedekkel később a jégbörtönből megszökik a veszélyes bűnöző, aki miatt lefagyasztották, akkor kiolvasztják, hogy segítsen ismét elkapni a férfit, mert 2033-ban a rendvédelmi szervek nincsenek igazán felkészülve a múltból érkezett rosszfiúkra. Stallone mellett a főszerepeket olyan színészek játszották, mint Wesley Snipes és Sandra Bullock.