Megszólalt a súlyos motorbalesetet szenvedett magyar származású francia színész

2023.09.06. 18:35
Három nappal azután, hogy súlyos motorbalesetet szenvedett, Mathieu Kassovitz magyar származású francia színész, forgatókönyvíró, rendező szerdán személyesen adott hírt egészségi állapotáról, és megköszönte a támogató üzeneteket.

Az 56 éves színész a kórházi ágyában felülve, félmeztelenül mondott pár szót egy rögzített videóüzenetben, amelyet az Instagram-fiókjában tett közzé.  

„Nagyon köszönöm, nem is tudtam, hogy ennyi barátom van, ez nagy örömet jelent” – mondta Kassovitz, aki saját szavai szerint „elesett a motorral, bénán”.

Eltört a combcsontom és a bokám. Rehabilitáción vagyok

– tette hozzá.

A színész vasárnap a Párizshoz közeli Linas-Monthléry autóverseny-pályán szenvedett balesetet, ahol egy motoros edzésen vett rész. Miután bukósisakot viselt, a fején nem szenvedett sérülést, de családja tájékoztatása szerint aznap mesterséges kómába helyezték a fájdalmai enyhítése céljából.  

Mathieu Kassovitz rendezte az 1995-ben készült A gyűlölet című filmet, amely először mutatta be a francia elővárosok világát. Emellett több tucat filmben játszott színészként, köztük Jacques Audiard Csinálj magadból hőst, Jean-Pierre Jeunet Amélie csodálatos élete és Costa-Gavras Amen című filmjében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport