Advertisement

Sophia Loren kórházba került

2023.09.25. 09:02
Sophia Loren olasz díva vasárnap svájci otthonában esett el, és több csontját is eltörte.

A 89 éves Sophia Loren olyan csúnyán esett el fürdőszobájában, hogy a csípőjét és a combcsontját is eltörte.

Egy, a színésznőhöz közeli forrás a The Hollywood Reporternek elárulta, hogy optimisták a műtét kimenetelét és Loren felépülését illetően, ami valószínűleg rövid lábadozást és hosszú rehabilitációt jelent.

A legendának szeptember 26-án Bariban lett volna jelenése, hogy megnyissa a róla elnevezett éttermet (ez már a negyedik Loren vendéglő) és átvegye díszpolgári címét, de a baleset miatt ezt a programját is lemondták, ahogy a közeljövőben minden nyilvános szereplését.

A források szerint a színésznő fiai, Carlo és Edoardo Ponti édesanyjuk mellett vannak a kórházban. Edoardo legutóbbi játékfilmjében, a 2020-as The Life Ahead címűben Loren is jelentős szerepet kapott, amiért elnyerte a legjobb színésznőnek járó David di Donatello-díjat.

A Netflixen 2021-ben látható volt egy dokumentumfilm Mit tenne Sophia Loren? címmel, amelyben szintén a színésznő volt az egyik kulcsfigura: a történet szerint egy olasz–amerikai nagymama és filmrajongó kedvenc színésznője, Sophia Loren életéből merít erőt.

A legenda legutóbb szeptember 2-án, az Armani divatbemutatón vett részt, amelyet a 80. Velencei Filmfesztivál idején rendeztek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport