Eladó a Szexoktatásban használt ház

2023.09.30. 17:37 Módosítva: 2023.09.30. 17:37
A Szexoktatás című Netflix-sorozat rajongói számára ez a világ egyik leghíresebb ingatlana, ahol a sorozat főszereplője, Otis Milburn (Asa Butterfield) és édesanyja, Jean Milburn (Gillian Anderson) lakott.

A Szexoktatásban a főszereplő Otis és szexterapeuta anyukája, Jean otthonaként szereplő lenyűgöző ingatlan Symonds Yatban található, a herefordshire-i Wye folyóra néző településen.

És most a nézők megkapták a lehetőséget, hogy birtokba vegyék, de ehhez igazán nagy rajongónak kell lenni, ugyanis a ház 1,5 millió fontért (nagyjából 674 millió forint) került a piacra – írja a BBC.

Öt hálószobával és három fürdőszobával büszkélkedhet, amelyek három emeleten helyezkednek el, a kiterjedt faházat a Knight Frank értékesíti.

Az ingatlanoldal honlapján úgy írják le, hogy „egészen kivételes, lenyűgöző kilátása van a Wye-szurdokra” a félreeső, erdei környezetéből. Erkélyes teraszokkal és egy lépcsős ösvénnyel is rendelkezik, amely az udvarról lefelé vezet a Wye folyóhoz.

A norvég tervezésű házat teljesen felújították, amikor a jelenlegi tulajdonos 2002-ben megvásárolta – a munka magában foglalta a télikert-étkező bővítését, a testre szabott, festett fakonyhát és a kortárs fürdőszobát, valamint a modern fürdőszobát.