Évek óta csak ígérgették, most végre megérkezik a várva várt sorozat

2023.10.24. 14:37
Sok videójáték-rajongó álma valósult meg hétfőn, mikor is az Amazon Prime Video lerántotta a leplet az évek óta várt élőszereplős Fallout-sorozat premierdátumáról.

Az Amazon Prime Video hétfőn közölte, hogy a Fallout sorozatváltozata 2024. április 12-én érkezik a streamingplatformra. Az Amazon egy, a videójátékok hangulatát idéző rövid videóval jelentette be a hírt.

A 2020 óta ígérgetett széria állítólag „komoly és kemény” hangvételű  lesz, nem megfeledkezve az ironikus humorról és a posztapokaliptikus, B-filmes hangulatról sem.

A Westworld alkotói, Jonathan Nolan és Lisa Joy élőszereplős sorozatának cselekménye a Fallout játékuniverzumában játszódik, a Los Angeles-i Vault 33-ban, a 2077. október 23-i „Fallout Day” után.

A játék rajongóinak nyilván azonnal feltűnt, de ennek fényében érthető, hogy miért pont hétfőn kerítettek sort a készítők a nagy bejelentésre.

A Fallout főbb szerepeiben Ella Purnell, Walton Goggins, Aaron Moten, Xelia Mendes-Jones, Moisés Arias és Kyle MacLachlan tűnnek majd fel – írja az Endgadget.