Elszakadt a cérna, káromkodva válaszolt egy nézőnek a Star Wars-filmek színésze

2023.11.13. 15:41
Hosszú kihagyás után Michael Mann filmet forgatott, ami a Ferrari autógyár alapítójának, Enzo Ferrarinak az életét mutatja be a nézőknek. A film főszerepét Adam Driverre bízta. A színész kapott egy kérdést a filmmel kapcsolatban, ami nem tetszett neki.

A Ferrari című filmet szeptemberben mutatták be a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, most pedig a lengyelországi Camerimage Filmfesztiválon is műsorra tűzték, ahol Adam Driver is jelen volt. A vetítés után kérdezni is lehetett a színésztől, aki nagy lelkesedéssel bújt bele Enzo Ferrari bőrébe.

„Mit gondolsz az ütközéses jelenetekről? Eléggé durvának, drasztikusnak és azt kell mondjam, silánynak tűntek a számomra. Szóval mit gondolsz róluk?” – kérdezte az egyik néző a film főszereplőjétől.

Nem is tudom... B*szd meg magad? Következő kérdés!

– válaszolta Adam Driver.

A Camerimage Filmfesztiválon az operatőri munkára helyezik a legnagyobb hangsúlyt, ezért is kaphatott ilyen jellegű kérdést Driver. Ugyanakkor egy életrajzi filmről van szó, ahol a karakterdrámán van a hangsúly, Drivernek pedig zéró ráhatása van a vizuális effektek megjelenítésére, így érdemben nem is tud reagálni az ilyen jellegű felvetésekre – jegyzi meg az IGN magyar nyelvű kiadása.

Ferrari című film 2023. december 28-án érkezik a magyar mozikba a Neon forgalmazásában. Adam Driver mellett Patrick Dempsey, Penélope Cruz, Shailene Woodley és Hugh Jackman is szerepel Michael Mann filmjében, amelynek forgatókönyvét Troy Kennedy Martin írta.