Érkezik a film, amelyhez John Travolta a halálközeli élményéből merített ihletet

2023.11.27. 10:40
Pénteken jelenik meg a Disney+ legújabb rövidfilmje The Sheperd címmel, amiben John Travolta alakítja a főszereplőt. A színész elmondása szerint egy 1992-es halálközeli élményéből merített ihletet a szerephez.

A The Shepherd egy fiatal pilóta történetét meséli el, aki megpróbál biztonságosan leszállni, miután elektromos meghibásodást tapasztalt repülőgépében a levegőben. A feltevés kísértetiesen hasonlít ahhoz, amelyet John Travolta – akinek pilótaengedélye is van – 1992-ben tapasztalt.

John Travolta csütörtökön mondta el egy eseményen Londonban, hogy harminc évvel ezelőtt repült családjával Washington D. C. felett, amikor elektromos meghibásodást tapasztalt a repülőgépben – írja a CNN.

Azt hittem, itt a vége. Egészen biztos voltam benne, hogy meghalunk

– fogalmazott Travolta.

A filmben a Ponyvaregény színésze egy jóságos szamaritánust alakít, aki biztonságba vezet egy fiatal pilótát, miután az veszélybe kerül. A pilóta gépének elektromos rendszere meghibásodik, így kénytelen kényszerleszállást végrehajtani. 

Travolta szerint a film megörökíti azt az érdekes pillanatot az életben, amikor elfogadod a halál közelségét, és megéled azt a kétségbeesést, hogy ez bekövetkezik.