Hugh Jackman olyan titkot árult el a Deadpool új részéről, amire nem sokan számítottak

2024.05.23. 21:41
Hugh Jackman még az ügynökének sem szólt, hogy belecsapott Ryan Reynolds kezébe. Nem mindenki örült, a Marvel vezetői különösen nem, de a film elkészült, és idén nyáron már mi is láthatjuk a mozikban.

Július 25-én mutatják be az itthoni mozik a Deadpool 3. részét, a Deadpool és Rozsomákot. Hugh Jackman a Varietynek elárulta, hogy az ügynökének nem is szólt, mikor csatlakozott a produkcióhoz.

Úton voltam, épp vezettem, és akkor mint egy villámcsapás belém hasított, hogy Ryannel (Reynolds) akarom megcsinálni ezt a filmet.

– mondta Hugh Jackman, aki egyszer már úgy nyilatkozott, nem folytatja a sorozatot.

De 2022 őszén Ryan Reynolds bejelentette a közösségi médiában, hogy mégis készül a folytatás, amit idén be is mutatnak. Jackman az ügynöke háta mögött egyezett meg Reynoldsszal, de ennek eleinte nem mindenki örült.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a hónap elején úgy nyilatkozott az Empire magazinnak, hogy eredetileg nem pártolták, hogy Jackman megint eljátssza Wolverine-t. Feige azt mondta Jackmannek, hogy a Logan a történelem egyik legjobb befejezésével zárult, ezt nem kellene tönkretenni. Végül az győzte meg, hogy Jackman nem azt a Rozsomák-karaktert folytatja, ami már meghalt a Loganben.

Szerencsére a Marvel-univerzumban a tudomány segítségével lehet ugrálni az idősíkok között, és ahogy Feige is megfogalmazta, nem kell a Logan idővonalát követniük vagy felborítaniuk a rajongók nagy örömére. Jackman hozzátette, hogy az új film Rozsomák karakterének különböző oldalait mutatja meg, amiket még nem láttunk a moziban.