Csillagot kapott a hírességek sétányán Chris Hemsworth, de a Vasember csúnyán beoltotta

2024.05.25. 10:35
Chris Hemsworth csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán. Színésztársa, az Oscar-díjas Robert Downey Jr. azzal ünnepelte ezt az elismerést, hogy nyilvánosan oltotta be a Thor színészét.

Robert Downey Jr. megkérte Mark Ruffalót, Jeremy Rennert, Scarlett Johanssont és Chris Evanst, hogy három szóban jellemezzék Hemsworth-öt. „Micsoda Chris Hemsworth?” – kérdezte Downey a Variety beszámolója szerint.

Renner azt mondja: Abszurdan, idegesítően elképesztő. Ruffalo erős választ adott: barát a munkából. Scarlett a lényegre tapintott az érzékeny főszereplőnővel. Amerika Kapitány a második legjobb Chrisnek nevezte. Én pedig itt és most azt mondom: senki sem érdemli ezt meg jobban. Ő a hollywoodi csillag díjazottja

– fogalmazott Downey.

Komolyra fordítva a szót, Robert Downey Jr. méltatta Hemsworth-öt, aki elmondása szerint „az egyik legérdekesebb ember, akit ismer”. Hemsworth egy nappal legújabb filmje, a George Miller által rendezett Furiosa: történet a Mad Maxből című bemutatója előtt kapta meg a csillagot. Downey azt mondta, hogy alig várja, hogy láthassa a filmet, és azt jósolta, hogy „ez lesz 2024 filmje”.

„Minden kommentáromat magam írtam, ezért eléggé éleslátó és briliáns lesz” – folytatta Robert Downey Jr.

A köpenyen és a kalapácson túl van egy sajátos ausztrál báj. Te egy figyelemreméltó emberi lény, egy igazi legenda vagy. Christ egy kicsit ijesztő körülírni. Nagyon megfoghatatlan a csinos csomagolás miatt. Azonban ha jobban megnézzük, odabent... igazi szellemességgel és mély lélekkel rendelkezik, és őszinte örömömre szolgál, hogy ismerhetlek

– fogalmazott a színész.

Chris Hemsworth a Varietynek adott interjújában bevallotta, hogy azt hitte, hogy már évekkel ezelőtt, 2019-ben megkapta a megtiszteltetést, amikor a Bosszúállók: Végjáték című film stábját arra kérték, hogy tegyék a kézlenyomatukat cementbe a legendás hollywoodi TCL Chinese Theater előtt.

„Azt hittem, hogy az a Hírességek sétánya! Szóval, amikor megcsináltuk, azt gondoltam, ó, király, kapok egy csillagot” – mondta Hemsworth. „Aztán valaki szólt, hogy nem, ez nem az...”