Jeremy Renner: Mi frankón utáljuk ezt a sz*rt

2024.06.28. 20:02
Az egy évvel ezelőtti hókotrós balesete után Jeremy Renner még mindig gyenge és sok energiabefektetést igényelnek neki a mindennapi dolgok, de a Bosszúállók mindvégig ott voltak mellette. A színész szerint ami közöttük van szuperhőstársaival, az igazi barátság, nem pedig „a közösségi oldalaknak mutatott sz*r”. Ők valóban egy család, akik mindig ott lesznek egymásnak.

Jeremy Renner azt mondja, hogy a Bosszúállók sztárjaival való barátsága „valódi dolog”, és nem csak a közösségi médiára szánt. A hókotrós balesete után Renner úgy fogalmazott, hogy a felépülése során színésztársai „minden lépésnél ott voltak mellette” – írta meg a Deadline.

Ó, kib*szottul igen, ez egy valódi dolog, nem csak az Instagramra való. Mi frankón utáljuk ezt a sz*rt. Családi csetben beszélgetünk már nagyon régóta. Ilyen ez, amikor emberekkel dolgozol együtt… nézd, együtt mentünk át egy kulturálisan jelentős élményen

– mondta Renner a Men’s Healthnek. 

„És vannak válások, házasságok és babák, sok minden történt ebben a 12 évben. A filmekben úgy nézünk ki, mintha egy jelmezbálon lennénk, és nevetséges kellékek vannak, és nevetséges dolgokat csinálunk, de ez is gyönyörű, mert mindannyian össze vagyunk kötve” – folytatta a színész.

Van egy testvériség köztünk, vagy akárhogy is akarod hívni. Én csak szeretetnek hívom. Mindegyiküket szeretem. Inkább megyek börtönbe Robert Downey Jr.-ral, minthogy egyedül csináljak valami csodálatost. Inkább szenvednék autóbalesetet Chris Evansszel

– tette hozzá Renner, aki nemrég nyíltan beszélt arról, hogy milyen küzdelmet folytat a 2023 januárjában elszenvedett balesete után, amely majdnem az életét követelte. A színész azt mondja, hogy inkább olyan szerepeket vállal, amelyek számára érzelmileg kevésbé megterhelők.

„Egyszerűen nincs meg hozzá az energiám. Nincs bennem elég üzemanyag” – mondta Renner a Smartless podcastben, amelynek Will Arnett, Sean Hayes és Jason Bateman volt a házigazdája. „Annyi üzemanyagot kell beletennem ebbe a valóságba, ebbe a testbe, ebbe az egészbe. Most nem tudok csak úgy elmenni és megjátszani, hogy jól vagyok. Az is rengeteg időbe telik, hogy mindennap itt legyek, az, hogy pozitív gondolataim legyenek, hogy fejlődjek” – nyilatkozta.

Azt mondta, nem volt nehéz visszatérnie a Kingstown polgármesterének karakterébe, hiszen már ismerte azt, „de ha ez egy nagyobb kihívásokkal teli szerep lett volna, nem tudtam volna elvállalni. Nem olyan értelemben kihívás, mert ez a sorozat is az. De például ha Dahmert vagy valami olyasmit kellett volna játszanom, ami nagyon távol áll tőlem” – zárta gondolatait.