Az X-Men-filmekből ismert gonosszal küzd meg Deadpool és Rozsomák

2024.06.30. 06:08
Július 25-én érkezik a legújabb Deadpool-film, amelyben Ryan Reynolds és Hugh Jackman játssza a főszerepet. A főszereplő újabb előzetest osztott meg a követőivel, ezúttal bemutatta, hogy ki lesz az ellensége.

A Deadpool & Rozsomák legújabb trailerét Ryan Reynolds YouTube-csatornáján osztotta meg. A rövid, mindössze egyperces előzetesben megismerkedhetünk az új főgonosszal is. Kardfog, akit Tyler Mane személyesít meg, a 2000-es X-Men filmben tűnt fel, és egy havas erdőben harcolt Rozsomák ellen.

Az előzetesben Deadpool néhány jótanácsot ad, miközben kardokat húz ki Rozsomák gyorsan gyógyuló testéből. Rozsomák és Kardfogú ezután egymás felé sprintelnek, a trailer pedig ezzel ér véget.

Deadpool-film, de nem a Deadpool 3

Shawn Levy, a film rendezője korábban elmondta, hogy bár a Deadpool & Rozsomák tényleg a harmadik olyan film lesz, amelyben Deadpool megjelenik, de mégsem ez lesz a Deadpool 3.

Levy azt nyilatkozta, hogy a film „durva lesz és vicces”, hiszen végső soron azt akarták elérni, hogy „a közönség jól érezze magát a moziban”. A rendező, író és producer elmondta, hogy a film korai vetítései „rendkívül ígéretesek voltak”.

Nem mondanám, hogy voltak nagy meglepetések, de érzed, hol akar a tempó feszesebbé válni, érzed, hol engedheted meg magadnak, hogy lassíts, és legyen egy mélyebb, tartósabb, karakteres pillanat

– tette hozzá.

A  Deadpool & Rozsomák  2024. július 26-án érkezik a mozikba. Shawn Levy a film rendezője, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells, Ryan Reynolds mellett a rendező is társszerzőként jegyzi az alkotást. Magyarországon egy nappal korábban, július 25-én debütál a mozikban.