Alig egy nap alatt több millióan voltak kíváncsiak Timothée Chalamet új filmjének előzetesére

2024.07.25. 10:03
Idén decemberben kerül a mozikba Timothée Chalamet főszereplésével a Bob Dylan amerikai énekes életéről szóló film. Az előzetest alig egy nap alatt több millió ember látta.

Timothée Chalamet ismét dalra fakad a mozivásznakon, most azonban nem Willy Wonkaként, hanem egy James Mangold által rendezett életrajzi drámában, Bob Dylan megformálójaként. A Complete Unknown című film előzetese szerdán jelent meg, de már most több millióan voltak rá kíváncsiak.

Az idén decemberben mozikba kerülő dráma, amelyet James Mangold mellett Jay Cocks jegyez forgatókönyvíróként, a folkzene legendájának New York-i korai éveit követi nyomon, egészen az 1965-ös Newport Folk Festival-os fellépéséig – írja a Variety.

A film előzetese szerint Timothée Chalamet Manhattan azon részein sétál végig, amik köztudottan Bob Dylan kedvenc helyei voltak. Így már biztosan szerepelni fog az alkotásban a Cafe Wha? és a Hotel Chelsea is. Timothée Chalamet mellett pedig olyan neves színészeket is láthat majd a közönség a mozikban, mint Elle Fanning, Edward Norton és Benedict Cumberbatch.

James Mangold úgy jellemezte a filmjében szereplő Dylant, mint „egy vándort, aki Minnesotából érkezik friss névvel és új életszemlélettel”. New Yorkba érkezése „felfordulást indít el a folkközösségben és abban, hogy mit gondoltak a rendes folkról és az illegális folkról”. A valódi Dylan, aki 83 éves, jegyzeteket adott a forgatókönyvhöz, és többször találkozott Mangolddal.