Imelda Staunton visszabújik a Harry Potter-filmek egyik legutáltabb karakterének bőrébe

2024.09.03. 07:08
Imelda Staunton visszatért a Harry Potter franchise-ba, hogy újra eljátssza a Dolores Umbridge szerepét a Universal Studios Ministry of Magic nevű vidámparkban.

A készülő attrakció új promóciós videója bepillantást enged Imelda Staunton karakterébe, aki a brit mágiaügyi minisztert alakítja a „The Wizarding World of Harry Potter – Ministry of Magic” vidámparkban, amely 2025-ben nyitja meg kapuit Orlandóban, írta a Deadline.

„A vendégek most először láthatják a Mágiaügyi Minisztériumot teljes méretében, pompájában és csillogásában” − hallható a videóban.

Eddie Redmayne, aki Göthe Salamandert játszotta a Harry Potter előzményfilmjében, a Legendás állatok és megfigyelésük című filmben, szintén visszatér a szerepbe.

A leírás szerint a vendégek a filmben szereplő közlekedési eszközzel juthatnak majd Párizsból a brit Mágiaügyi Minisztériumba, ahol Dolores Umbridge bíróság elé állt. „Szállj fel a liftre, és csatlakozz Harryhez, Ronhoz és Hermionéhoz, miközben a minisztérium számos részlegének mélyére utazhatsz.”