Árpád
-2 °C
3 °C

Mi jobb a trill mellnövelő kúránál?

2009.04.21. 08:01 Módosítva: 2009-04-21 12:19:26
Saját gyártású fotóképregényekkel hangolunk a pénteken este startoló Mozifanatikusok Éjszakájára. Ha neked is van comic strip ötleted, küldd el!

Négy mozifanatikusunkról már a plakátok fotózásakor kiderült, hogy nagy képregényrajongók is. A pénteki Mozifanatikusok Éjszakája előtt az április 18-án megtartott Képregényfesztiválon pörögtünk, és legyártottunk néhány comic stripet. (Klikkre nagyobb méretűek.)

Norbi megint a legnagyobb fanatikus lett olvasóink szavazatainak köszönhetően, hiába váltott idén jediről rohamosztagosra. De a történetekben mind a négy szereplőt szeretnénk mozgatni, úgyhogy a jelmezeket mindenki felhúzta, és készen várják az ötleteket. Ha akad a fentieknél jobb terv, küldjétek el nekünk, és a legjobbakat elkésztjük. Emellett jegyet nyerhettek a Mozifanatikusok Éjszakájára.

Olyan képregényforgatókönyveket várunk, amikben mozifanatikusaink szerepelnek. A helyszín lehet kocsma, az ELTE előadóterme, de akár egy Guitar Hero-házibuli, vagy a Halálcsillag irányítóterme is.

Ha ennél a témánál maradtok, bizonyos elemeket elárulunk a kapcsolatukról: Csilla és Rita nagyon jó barátnők, Csilla az irányító. Gyulának nagyon bejön Csilla (a szőke trill), Norbinak viszont fontosabbak az evokok. Profi fotoshopbűvészek saját képsorokkal is indulhatnak, a lenti képgalériából nyugodtan ki lehet vagdosni karaktereinket, hogy utána mögéjük kerüljön az Enterprise fedélzete, vagy a Kossuth tér.

Ha nincs jobb, végső megoldásként küldhettek olyan képregénycsíkokat is, ami a mi comic stripjeink újrahasznosítása. Mankónak itt van néhány üres buborék Garfield-képsor stílusban, várjuk a Rohamosztagos-monológokat:

Képregényforgatókönyv-minta:

Mi első körben ilyesmire gondoltunk:

A két Trekker-lány, a rohamosztagos és a Csikósnindzsa a USS Dragon parancsnoki hídján vannak, egy űrcsata közepén. Csilla, a kapitány, és Rita, a kommunikációs tiszt állnak. A két fiú ül, és parancsszóra nyomkodja a sci-fi filmekből kihagyhatatlan egy darab többfunkciós, piros gombot.

1. kép: Csilla parancsot ad: "Minden tartalék energiát a hátsó pajzsokba!" Rita megismétli: "Minden tartalék energiát a hátsó pajzsokba!"

2. kép: Csilla újabb parancsot ad: "Teljes készültség a jobboldali lézerágyúknál!" Rita megismétli.

3. kép: Csilla bizalmasan odaszól Ritának: "Ha vége az ütközetnek, elmegyek az Alfa Centaurira. A teljes vizeletkúrájuktól megint nagyobb lesz a mellem." Rita megismétli. A Rohamosztagos és a Csikósnindzsa fején a hányinger jele.

4. kép: Rohamosztagos a Csikósnindzsának: "Vannak dolgok, amiket soha nem akarsz megtudni.".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?