Rozsomákból James Bond

2005.01.19. 09:59
A legutóbbi favorit a 007-es szerepére nem más, mint Hugh Jackman, az X-Men filmek népszerű Rozsomákja (Wolverine) - adta hírül az IMDb.

Hugh Jackman

Az ausztrál színészt tartják a brit fogadóirodák a legesélyesebbnek arra, hogy átvegye Pierce Brosnan megüresedett helyét a legendás történetben. Két cég, a Ladbrokes és a William Hill is 2:1 arányban hirdette meg Jackman esélyeit a titkosügynök szerepére, aki ezzel megelőzte a Közelebb! sztárját, Clive Owent és a harmadik helyezett Ewan McGregort. A Ladbrokes szóvivője kijelentette:

"Hugh Jackmanre szavaz a legtöbb fogadó, de elképzelhető, hogy végül nem jön be a papírforma. Colin Farrell, Colin Salmon, Dougray Scott, Eric Bana és Ewan McGregor is jól állnak. Minden attól függ, ki kerekedik felül: a filmstúdió vagy a Broccoli család, akik a filmes jogokat tartják a kezükben. Ha ők kerülnek ki győztesen a tárgyalásokból, az is lehet, hogy egy teljesen ismeretlen arc kapja meg a szerepet. Ha a stúdió nyer, valószínűleg világhírű színész játssza majd Bondot. Tavaly kaptunk egy fülest, miszerint a producerek egy tíz színészből álló listát próbálnak most leszűkíteni."