Reggeli hírmorzsák - Kate Beckinsale nem lesz Bond-girl

2007.08.09. 10:07
  • Kate Beckinsale-t az Underworld óta egyre több producer szeretné fekete latexruhában (vagy épp anélkül) látni. Az Elhagyott szoba főhősnőjét legutóbb a Macskanő szerepével keresték meg. Beckinsale kisasszony megtiszteltetésnek vette, hogy az esőkabátból varrt macskakosztümös Michelle Pfeiffer örökébe léphet, de mindenképpen meg akarja beszélni a felkérést férjével, Len Wisemannal. Meztelenkedést semmiképpen nem vállal, nem szeretné, ha a kislánya bikiniben verekedő Wonder Womanként vagy a ruháit az első vodka-martini után ledobó Bond girl-ként látná viszont a vásznon.
  • Problémák vannak a Szex és New York-film szerződései körül, ezért megint elhalasztották a forgatás időpontját, állítja a Sigital Spy. Szokás szerint Kim Catrall és Sarah Jessica Parker rúgták össze a port. A fizetési csekkek közti különbségek, és a béna forgatókönyv után most amiatt elégedetlenek, mert nem egyforma ideig szerepelnének a vásznon. Ezek után nem lepődnénk meg, ha legközelebb az egy főre jutó Gucci táska és Channel 5 parfüm aránytalansága miatt esne kútba a négy Cosmo-ikon egész estés tüncögése szexről, férfiakról, és cipőkről.
  • Az Egyesült Államokban elkaptak egy 19 éves diáklányt, aki felvett a kisöccsének egy húsz másodperces részletet a Transformersből, hogy meghozza a kedvét a mozizáshoz. A bolíviai Jhannet Sejas a 25 ezer dollárros büntetés mellé egy év börtönt is kaphat, és ezentúl másik moziba kell járnia a barátaival, mivel a Ballston Common termeiből örökre kitiltották.