Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: Dumbledore meleg, Fellini él

2007.10.20. 11:45
  • Bréking! Dumbledore meleg, és ezt maga a Harry Potter-univerzum teremtője, J.K.Rowling mondta egy felolvasáson egy ártatlan kisgyerek kérdésére, hogy megtalálja-e az igaz szerelmet a varázslómester. Az olvasók régóta találgatják Dumbledore szexuális irányultságát, és most tessék, mik ki nem derülnek. (via AP)

  • Az igazán nagy kaliberű rendezőket még a halál sem akadályozhatja meg a filmkészítsben. Federico Fellini 1985-ben írta a Viaggio a Tulum forgatókönyvét, és most januárban elkezdik forgatni. A történet középpontjában Fellini mexikói utazása áll, amikor Carlos Castanedával találkozott, ezért Mexikóban és Rómában forgatnak majd. A költségvetés 5 millió dollár körül lesz. (via Rotte Tomatoes)

  • Nem tudom, kit érdekel a Fűrész 5. része, de álíltólag 2009-ben az is jön. Hurrá! (via Rotten Tomatoes)

  • A hírek szerint elkészül az első életrajzi film a Nirvana öngyilkos frontemberéről, Kurt Cobainről. A produceri munkálatokba besegít az özvegy, Courtney Love, a filmet a Universal stúdió készíti, a forgatókönyvet a Tróját jegyző David Benioff írja a Heavier Than Heaven című életrajzi könyv alapján. Cobain-filmekről itt. (via YahooNews)