Reggeli hírek: Dumbledore meleg, Fellini él

2007.10.20. 11:45
  • Bréking! Dumbledore meleg, és ezt maga a Harry Potter-univerzum teremtője, J.K.Rowling mondta egy felolvasáson egy ártatlan kisgyerek kérdésére, hogy megtalálja-e az igaz szerelmet a varázslómester. Az olvasók régóta találgatják Dumbledore szexuális irányultságát, és most tessék, mik ki nem derülnek. (via AP)

  • Az igazán nagy kaliberű rendezőket még a halál sem akadályozhatja meg a filmkészítsben. Federico Fellini 1985-ben írta a Viaggio a Tulum forgatókönyvét, és most januárban elkezdik forgatni. A történet középpontjában Fellini mexikói utazása áll, amikor Carlos Castanedával találkozott, ezért Mexikóban és Rómában forgatnak majd. A költségvetés 5 millió dollár körül lesz. (via Rotte Tomatoes)

  • Nem tudom, kit érdekel a Fűrész 5. része, de álíltólag 2009-ben az is jön. Hurrá! (via Rotten Tomatoes)

  • A hírek szerint elkészül az első életrajzi film a Nirvana öngyilkos frontemberéről, Kurt Cobainről. A produceri munkálatokba besegít az özvegy, Courtney Love, a filmet a Universal stúdió készíti, a forgatókönyvet a Tróját jegyző David Benioff írja a Heavier Than Heaven című életrajzi könyv alapján. Cobain-filmekről itt. (via YahooNews)